fredag 12. oktober 2012

HTS.NO (BeSafe og Voksi)

Da er det igjen kun 14 dager (2 småe uker) til Landstreffet!!
Har det ikke gått fort?!?

I den anleding skal vi avsløre en fabelaktiv nyhet:
Vi har fått rabatter på BeSafe og Voksi produkter fra HTS.no
(kun til deltakerene på treffet)

HTS BeSafe
HTS BeSafe er et ledende firma når det kommer til utvikling og forskning av bilstoler og andre sikkerhetsprodukter til bil. BeSafe har en verdensomspennende distrubisjon og er representer i 40 land.

I dette bilstolhavet er det ikke lett å finne fra til rett stol. BeSafe kan hjelpe i den prossesen og anbefaler å gjøre grundig research før kjøp av bilstol, under BeSafe Skolen og Barnestol tester så kan du lese mer om valg av sete og testresultater.

BeSafe har stoler i alle vektklasser, gravidbelte, sykkelsete, sykkehjelm og masse tilbehør.
De er på facebook også, så stikk inn dit og trykk liker:

Noen eksempler på stoler og gravidbelte:







La ditt barn sove godt i de beste materialene naturen tilbyr. 

Voksi® har valgt å bare bruke naturmateriale i våre produkter og streber etter å lage minst mulig avtrykk på miljøet under produksjonen.

Voksi Gullull er barneklær i 100% naturmateriale. Barneklærne er myke og elastiske for aktive barn, dette er klær som vokser med barna. I Voksi® kolleksjonen er det body, tights, bukse, genser og teppe. Eller Voksi® votter, lue og tøfler i nappaskinn, sateng eller bomull.




 VOKSI® MOVE er den eneste bilstolposen med ull i underdelen. Bilstolposen tar opp fuktighet fra barnets kropp. Dette betyr at barnets kropp vil føles tørr og behagelig varm både utendørs i travelsystem og inne i bilen.

Voksiposen er et håndverksprodukt med høy kvalitet. Voksi® vognposen består av de fineste ull- og dunmaterialer naturen kan tilby. Voksi® vognpose til barn fåes i flere varianter som dekker behovene til foreldre og barn som stiller høye krav til produktene. Finn den Voksiposen som passer deg og ditt barn.


Voksi er også på facebook, stikk innom og lik her også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar