tirsdag 9. oktober 2012

LUDO store

Vi har også fått med oss LUDO store "på laget"! Fantastisk!

LUDO store er en raskt voksende nettbutikk hvor 
grunder og merkevarebygger Idar Vollvik er grunnlegger.

LUDO store er familiens varehus på nett, hvor du finner klær til dame, herre og barn, 
i tillegg til et stort utvalg av gaveartikler. 

I tillegg til å forhandle kjente merkevarer som Hardanger bestikk, Blend, Aladdin, Blæst, Troll og Contigo er LUDO også direkteimportør av en rekke varer og dette gir deg som forbruker en kjempefordel når det gjelder pris og spennende nyheter.

LUDO store legger stor vekt på at du som kunde skal kunne finne kjente produkter til de beste prisene, og salget av Hardangerbestikk via nettbutikk er et godt eksempel på dette. På kort tid har LUDO store blitt en av Norges største forhandlere av Hardangerbestikk, og den desidert største på nett - det er alltid noen uimotståelige tilbud å finne i nettbutikken.
Hardangerbestikk; Ida bestikk i 40 deler, før 2099,- nå 999,-

LUDO har også sin egen barnekolleksjon som er i rask vekst. LUDO kids kolleksjonen består av yttertøy, parkdresser, regntøy, ull, fleece og andre basis plagg for aktive barn. Dette er barneklær som er av høy kvalitet, og plaggene er funksjonelle med morsomme og fargerike design. I tillegg til å selges via nettbutikken LUDO store forhandles også produktene av en rekke faghandelsbutikker landet rundt, bl.a. via barne-og utstyrskjeden BABY CARE.
Fleecedress fra LUDO kids
Parkdress fra LUDO kids

Følg Idar Vollvik på Facebook og vær den første 
til å motta de beste tilbudene fra LUDO store!

Marine parkdress fra LUDO kids


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar